Projectomschrijving

Over Dennis

Dennis studeerde af in 1993 aan de Vrije Universiteit van Amsterdam in zowel Civiel- als strafrecht.
Na zijn studie werkte hij als jurist bij het Ministerie van Defensie alwaar hij zich bezighield met het ambtenarenrecht. Die kennis heeft hij nadien verder uitgebreid en toegepast binnen de Nederlandse Politie Bond. Ook in die functie hield hij zich bezig met het ambtenarenrecht. Dennis is dan ook een specialist binnen dit rechtsgebied.

Om zijn aandachtsgebied en kennis te verruimen, is Dennis vervolgens overgestapt naar Abvakabo FNV. Binnen Abvakabo heeft hij zich naast het ambtenarenrecht ook verdiept in het civiele arbeidsrecht alsmede het lestelschade en aansprakelijkheidsrecht.

In beide rechtsgebieden heeft Dennis zich verder bekwaamd als specialist in zijn hoedanigheid van advocaat bij advocatenkantoor Boerhaavelaan te Zoetermeer.

In 2006 maakte Dennis de overstap naar Froon Helmonds Advocaten alwaar hij in contact is gekomen met de ondernemingsrechtelijke praktijk.

Zijn liefde voor het strafrecht is altijd gebleven. Dennis biedt dan ook graag ondersteuning aan onze strafrechtelijk gespecialiseerde kantoorgenoot.

Niet alleen in de rechtszaal is Dennis te horen. Na kantooruren is Dennis te zien en te horen op diverse podia in Amsterdam en omstreken als zanger / bassist in een band.

Arbeidsrecht

Juridisch advies over arbeidsrecht

Informatie

Bestuursrecht

Advies over bestuursrecht

Informatie

Strafrecht

Juridisch advies in strafzaken

Informatie

Ambtenarenrecht

Juridisch advies over ambtenarenrecht

Informatie

Recente berichten van Dennis