Projectomschrijving

Over Hans

Na de HEAO en een dienstverband van 2 jaar bij de Universiteit van Amsterdam, een korte periode als leraar op een middelbare school in Amsterdam is Hans in de advocatuur terecht gekomen. In 1986 heeft hij tezamen met Marijke Helmonds het advocatenkantoor  Froon Helmonds Advocaten opgericht. Het kantoor is begonnen op Weteringschans nr 86, in 2001 verhuisd naar nr. 20 en sedert 2009  gevestigd op het huidige adres, Weteringschans 84 C , naast nr. 86.

Het kantoor heeft een innige band met Amsterdam en de Weteringschans en in zijn vrije tijd beheert Hans een Facebookpagina over , juist ja, de Weteringschans.

Hans is een echte ondernemer en hij heeft in de advocatuur dan ook nooit in een loondienstverband gewerkt. Hij is onmiddellijk als ondernemer in zijn eigen kantoor aan de slag gegaan.

Hans  adviseert en procedeert met name voor ondernemers op het gebied van het arbeids-, venootschaps- en contractenrecht, waaronder ook het incassorecht. Hij voelt haarscherp aan wat de ondernemer nodig heeft en staat hem/haar graag met raad en daad bij.

Vandaar ook zijn lidmaatschappen bij de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging van Incasso-advocaten.

Hierbij vindt hij het van groot belang dat de cliënten, maar uiteraard ook alle werkzame personen binnen het advocatenkantoor, zich gewaardeerd en prettig voelen en bepaaldelijk geen cliënt A, B of C etc.  Cliënten zijn bij hem geen nummer, maar dienen met respect en met volle inzet bediend te worden. In overleg met de cliënt wordt de strategie voor een bepaalde procedure bepaald en dan gaat hij er met volle inzet voor.

Veel van zijn cliënten hebben een  speciaal voor ondernemers opgezet Juridsich Service Abonnement genomen hetgeen borg staat voor een constante en prettige relatie met die cliënt.

Ondernemingsrecht

Juridisch advies voor bedrijven

Informatie

Onroerend goed

Advies over onroerend goed

Informatie

Contractenrecht

Juridisch advies over contracten

Informatie

Arbeidsrecht

Juridisch advies over arbeidsrecht

Informatie

Huurrecht

Juridisch advies over huurrecht

Informatie

Incasso

Juridisch advies bij incasso zaken

Informatie

Recente berichten van Hans

  • Vertraging vlucht

    Recent was weer eens in het nieuws dat mensen een hoop geld laten liggen, omdat zij niet op de hoogte zijn van bestaande regelgeving. In dit geval ging het om Europese regelgeving (de EU biedt de burg..Read more

  • Vereniging van arbeidsrecht
  • Vereniging van Incasso-advocaten
  • Klussen
  • Varen
  • Antieke radio’s verzamelen