Projectomschrijving

Over Marijke

Met bijna 30 jaar ervaring als advocaat, 20 daarvan in het scheidings- en familierecht, is iedere zaak voor Marijke nog steeds als een puzzel die opgelost moet worden. Daarvoor is creativiteit, een goed verstand en doorzettingsvermogen nodig.

Of het nu gaat om een ondernemer, een kunstenares of een gepensioneerd iemand, Marijke zoekt graag naar een goede en rechtvaardige oplossing die, als het enigszins kan, mensen toch nader tot elkaar brengt.
Dit kan door middel van een advies, een second opinion of het voeren van een rechtszaak. Als ervaren advocaat gaat de voorkeur uit naar oplossingen die door beide partijen worden gesteund. Alleen als het niet anders kan, zal een procedure uitkomst moeten bieden.

Marijke kent het scheidings- en familierecht door en door en sinds enkele jaren behandelt zij ook erfrechtelijke geschillen. Zelfs (familieleden van) rechters behoren tot haar cliƫntenkring omdat zij menen dat zij een van de betere in haar vak is. Een betere aanbeveling als advocaat kan je niet krijgen, toch?

In haar vrije tijd speelt Marijke graag tennis en schildert ze op grote doeken met olieverf. Dat zorgt voor ontspanning en een tevreden gevoel.

Erfrecht

Juridisch advies over erfrecht

Informatie

Familierecht

Juridisch advies over familierecht

Informatie

Recente berichten van Marijke