Projectomschrijving

Yuri heeft mij bijgestaan in een belangrijke zaak. Zijn juridische kennis en gedrevenheid zorgde dat we deze zaak wonnen. Zijn vriendelijkheid en humor maakte de samenwerking nog prettiger.
Dhr. de Jong
Yuri Benjamins is een kundige advocaat die zich volledig inzet voor een optimaal resultaat. Hij heeft een prettige wijze van communicatie.
Dhr. Blokzijl

Over Yuri

Yuri Benjamins (1979) heeft als advocaat bij ons kantoor een algemene praktijk. Zijn werkstijl kan worden omschreven als volhardend, analytisch en invoelend. Yuri denkt en werkt in het belang van zijn cliënten, waarbij hij kan terugvallen op jarenlange ervaring en meerdere specialisatieopleidingen. Door veel en open te communiceren met de cliënt, probeert Yuri samen met de cliënt tot het meest optimale resultaat te komen.

Na zijn middelbare school heeft Yuri een jaar in de VS gestudeerd om op die manier een passende vervolgopleiding te vinden en de Amerikaanse cultuur te beleven, met name veel sporten en all you can eat restaurants bezoeken. Na het jaar in de VS stond Yuri voor de keuze tussen een sport- en een maatschappelijke carrière. In plaats van een jarenlange vaste plaats als rechtsback bij een gerenommeerde zesde klasser, heeft hij uiteindelijk toch voor de advocatuur gekozen.

Inmiddels is Yuri is al weer bijna tien jaar werkzaam in de advocatuur en houdt hij zijn kennis actueel met diverse vervolgopleidingen, waaronder de specialisatieopleidingen ‘Onderneming en Aansprakelijkheid’ van de Grotius Academie en de Magna Charta opleiding ‘Contractenrecht’.

Ondernemingsrecht

Juridische advies voor bedrijven

Informatie

Contractenrecht

Juridische advies over contracten

Informatie

Erfrecht

Juridische advies over erfrecht

Informatie

Huurrecht

Juridisch advies over huurzaken

Informatie

Aansprakelijkheidsrecht

Juridisch advies over aansprakelijkheid

Informatie

Intellectueel eigendom

Juridisch advies over IE-recht

Informatie

Recente berichten van Yuri

 • Algemene Voorwaarden

  Algemene voorwaarden problematiek Bij geschillen tussen partijen over contractuele verplichtingen moet er met enige regelmaat eerst worden gekeken naar de algemene voorwaarden van ..Read more

 • Wie is uw contractspartij?

  Wanneer er iets fout gaat bij het nakomen van een overeenkomst (er wordt bijvoorbeeld niet tijdig geleverd, de verkeerde producten worden geleverd of er wordt in het geheel niet geleverd), dan blijkt ..Read more

 • Ontbinding overeenkomst

  Ontbinding huurovereenkomst vanwege hennepkwekerij Ook als advocaat kijk je soms met bijzondere tevredenheid terug op een ..Read more

 • Nederlands recht – Erasmus Universiteit
 • Onderneming en Aansprakelijkheid – Grotius Academie
 • Contractenrecht – Magna Charta