Froon Helmonds wordt Quest Advocaten

U bent hier::Home/Froon Helmonds wordt Quest Advocaten

Froon Helmonds wordt Quest Advocaten

Amsterdam, februari 2017

Beste relatie,

Met veel plezier  delen wij u mede dat wij op 6 maart 2017  gaan verhuizen van de binnenstad naar de rand van Amsterdam. We verhuizen naar een modern pand op het toegankelijke, nautische IJburg. Voor onze relaties en medewerkers betekent dit een uitstekende bereikbaarheid, naast de Ring A10, goede parkeermogelijkheden en een op de toekomst ingericht en geoutilleerd kantoor.

De volgende grote verandering is onze nieuwe naam vanaf 7 maart 2017:

Quest Advocaten

Ruim 30 jaar draagt ons kantoor de naam van de oprichters. Het draait inmiddels al lang niet meer alleen  om de oprichters. Ons advocatenkantoor is uitgegroeid tot een middelgroot bureau met gedreven en professionele partner advocaten. Wij vonden het daarom tijd om de namen van de oprichters los te laten en een aansprekende (merk-) naam te ontwikkelen.

Wij hebben gekozen voor een  naam die past in de huidige tijd, bij ons kantoor en bij onze wijze van werken. Quest staat voor een modern advocatenkantoor met ervaren en deskundige advocaten die samen met de cliënt het maximale resultaat willen  behalen. Op uw vragen ontwikkelen wij gezamenlijk het juiste antwoord. Quest Advocaten staat voor daadkracht, kennis en creativiteit.  En voor koffie! Kom kijken  en we praten graag bij.

 

Quest Advocaten

Advocaten voor ondernemers

 

Per 7 maart 2017:

Quest Advocaten

Pedro de Medinalaan 63

1086 XP Amsterdam

www.questadvocaten.nl

Tel. 020-6234577