Incasso

Meer informatie over incasso

Incasso

Velen denken bij een incasso gelijk aan een incassobureau. Op zich niet verkeerd, maar niet zelden bent u dan ook gelijk uw commerciële relatie aan het opblazen. Bij ons is een incassoprocedure altijd maatwerk. De één wil een softe aanpak, de ander wil een zeer stevige aanpak met inbegrip van een conservatoir beslag, zodat na afloop van de procedure de beslagen zaken kunnen worden gebruikt om de toegewezen vordering te voldoen.

Voor een beslagprocedure is er altijd een advocaat nodig. Een incassobureau kan dat niet zelf doen. Het incassobureau zal dan ook een advocaat inhuren om een beslagprocedure uit te voeren. Niet zelden kent u die advocaat niet eens. En, er is grote kans op “ruis” op de lijn van u met het incassobureau en die weer met de advocaat.

Wij, als incassoadvocaat zijn lid van de Vereniging van Incassoadvocaten.

Een VIA-advocaat voldoen aan de strikte opleidingseisen en zijn op de hoogte van de nieuwste Wet- en Regelgeving (www.via-incasso.nl).

Vanzelfsprekend gaan we er voor en zullen we ons ten zeerste beijveren dat de schuldenaar een zeer groot gedeelte van de incassokosten gaat betalen.

Volledige no cure-no pay bestaat ondanks de beloftes die sommige bureaus doen, NIET!

Ook voor kleine vorderingen kunt u bij ons terecht daar we samenwerken met een organisatie die juist kleinere vorderingen met verve en voor zeer geringe kosten incasseert.

Ons kantoor heeft ook een eigen incassowebsite zie: www.incasso-advocaat.nl.

Voor verdere inlichtingen: froon@froon-helmonds.nl

Veel gestelde vragen

Advocaat incasso

Neem direct contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw bericht