Het juridische service abonnement

Onbeperkt en direct juridisch advies
tegen een vaste lage prijs.

Uw eigen advocaat voor een vast bedrag.

Froon Helmonds Advocaten in Amsterdam biedt u een uniek en voordelig juridisch service abonnement.

Abonnement op juridische dienstverlening

Als ondernemer kunt u niet zonder juridisch advies. Helaas lopen de kosten voor een advocaat vaak flink in de papieren. Froon Helmonds Advocaten in Amsterdam biedt u daarom een uniek en voordelig juridisch service abonnement.

Met het juridisch service abonnement heeft u het hele jaar recht op uw eigen advocaat voor een vast bedrag. Als ervaren partner in juridische zaken staan wij altijd voor u klaar. En dat levert u de nodige voordelen op.

Uw juridisch service abonnement biedt u:

  • Uurtarief met korting
    Het uurtarief bij Froon Helmonds Advocaten is €245,- excl. BTW en 6% kantoorkosten. Met het juridisch service abonnement krijgt u 25% korting op het uurtarief na dossiervorming. U betaalt dus maar €183,75 excl. BTW. En u betaalt pas wanneer we echt gaan procederen. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg.

  • Altijd juridisch advies
    U krijgt altijd juridisch advies met het juridisch service abonnement. Ongeacht uw probleem. Zo heeft u geen gedoe met het op tijd melden van uw juridische probleem en met de voorwaarden van uw polis.

  • Uw partner in juridisch zaken
    U heeft uw eigen advocaat die persoonlijk betrokken is bij uw onderneming. Daarom noemen we onze advocaten ook juridische coaches.

Overzichtelijke, vaste kosten.

Klein

550,-jaarlijks

Middelgroot

650,-jaarlijks

Groter

850,-jaarlijks

Groot

950,-jaarlijks